Sfoglia per SSD Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI
Validation of methods for H, C, N and S stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study
2015-01-01 Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Perini, M.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R.
Validation of methods for H, C, N and stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study
2014-01-01 Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R.
Validation of the 2H-SNIF NMR and IRMS methods for vinegar and vinegar analysis: an international collaborative study
2020-01-01 Camin, F.; Simoni, M.; Hermann, A.; Thomas, F.; Perini, M.
Validazione di un nuovo metodo per la misura del potenziale polifenolico delle uve rosse e discussione del suo campo di applicazione in enologia
2002-01-01 Mattivi, F.; Prast, A.; Nicolini, G.; Valenti, L.
Variation in content of tyramine, histamine, 2‐phenylethylamine, tryptamine and their precursor amino acids in a Chardonnay wine by using different commercial active dry yeasts and nitrogen sources
2020-01-01 Bordiga, M.; Guzzon, R.; Larcher, R.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.
Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows
2020-01-01 Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M.
Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini
2000-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Varietà autoctone venete: profilo aromatico in forma libera e glicosidica, anche in relazione ad una vinificazione tramite macerazione carbonica
2004-01-01 Dalla Serra, A.; Versini, G.; Carlin, S.; Moser, S.
Verifying the botanical authenticity of commercial tannins through sugars and simple phenols profiles
2016-01-01 Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R.
A versatile targeted metabolomics method for rapid quantification of multiple classes of phenolics in fruit and beverages
2012-01-01 Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Gasperotti, M.; Franceschi, P.; Caputi, L.; Viola, R.; Mattivi, F.
Vides resistentes cultivadas en el Trentino prealpino. Primeros resultados del proyecto VEViR = Resistant vines cultivated in the Trentino pre-Alps. VEViR project first results
2018-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Gelmetti, A.; Stefanini, M.; Malacarne, M.; Barp, L.
Vini bianchi da viticoltura convenzionale più sani con un poco di carbone in fermentazione
2016-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R.; Moser, S.; Tonidandel, L.
Vini particolarmente ‘pepati’: il Groppello di Revò
2013-01-01 Mattivi, F.
Vini più tipici grazie ai lieviti selezionati
1998-01-01 Tedeschi, M.S.; Cavazza, A.
Vinificazione di uve rosse con enzimi pectolitici esogeni: esperienze effettuate nel 1994
1997-01-01 Nicolini, G.; Mattivi, F.
Vinificazione in rosato ed in rosso con lieviti selezionati: osservazioni circa il colore
2003-01-01 Nicolini, G.; Mattivi, F.; Larcher, R.; Volpini, A.
Vitality and detoxification ability of yeasts in naturally As-rich musts
2016-01-01 Bertoldi, D.; Roman, T.; Guzzon, R.; Santato, A.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Vitamine dei vini bianchi: concentrazione e variabilità indotta dai lieviti
2018-01-01 Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Debiasi, L.; Ingrassia, S.; Larcher, R.
Vitis vinifera - a chemotaxonomic approach: anthocyanins in the skin
1990-01-01 Mattivi, F.; Scienza, A.; Failla, O.; Villa, P.; Anzani, R.; Tedesco, G.; Gianazza, E.; Righetti, P.
VOC profiling of apple germplasm by PTR-ToF-MS
2013-01-01 Khomenko, I.; Farneti, B.; Cappellin, L.; Costa, F.
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